Wednesday, June 2, 2010

Kuatkanlah kami Ya ALLAH
Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Sujudlah pada Ilahi, hatimu akan tenang dan tenteram, jiwamu akan lebih terarah ke jalan keredhaan ALLAH diikuti langkah gerak dan tutur bicaramu, insyaALLAH...

Ujian hidup yang sentiasa mengiringi perjalanan manusia menuju ALLAH perlulah dihadapi sebaiknya dengan penuh berhati-hati dan waspada. Andai tersilap langkah, kita akan mendapat balasan daripada ALLAH tanpa terlepas walau sekecil zarah pun, sama ada berupa ganjaran mahupun hukuman.

Kekuatan jiwa amatlah diperlukan dalam menempuh segala ujian yang mendatang seiring dengan bekalan ilmu dan kemahiran yang ada pada diri. Mintalah kekuatan jiwa daripada Maha Pencipta sekalian jiwa-jiwa. Mintalah dengan bersungguh-sungguh dan peliharalah hubungan dengan Nya dengan sebaik-baiknya. Sujudlah dengan sebenar-benar sujud hanya kepada ALLAH Yang Esa dan bukan selainNya. Hanya ALLAH sahaja yang mampu membantu kita dalam setiap usaha kita kerana DIALAH YANG MAHA PENENTU SEGALANYA. Dialah yang Maha Perkasa ke atas sekalian makhlukNya di langit dan di bumi. Semuanya berada dalam genggamanNya, tidak akan terlepas dari pandangan dan perhatian ALLAH. Tidak akan terlepas dari percaturan ALLAH.

Berjuanglah dan teruskanlah berjuang mengikut kemampuanmu. Hapuskan musuh-musuh di sekitarmu tanpa perlu ada ragu. Teruslah berjuang pada sekalian Mujahidin di seluruh dunia walau di mana antum semua berada. Walau diri ini tidak bersama-sama kalian berdepan dengan serangan Zionis laknatullah kini, namun doa dan sokongan kami yang penuh tanpa berbelah bagi perjuangan kalian sentiasa kami sediakan dan kami akan sentiasa berada bersama kalian untuk meneruskan perjuangan kalian berdepan dengan mereka jika diizinkan olehNya, insya ALLAH, sekalipun di medan yang berbeza. Kekejaman mereka sejak dulu lagi memang tidak boleh dimaafkan kerana mereka pemusnah dunia yang sombong, bongkak, takbur, kejam, zalim, tidak pernah sujud pada Maha Pencipta yang telah menciptakan mereka sebaik2nya. Mereka telah meletakkan diri lebih teruk daripada haiwan dan lebih hina daripada iblis dan syaitan laknatullah.

Ya ALLAH,
Sesungguhnya kami meletakkanMu,
Di batang-batang leher musuh-musuh kami,
Dan kami berlindung denganMu,
Daripada kejahatan-kejahatan mereka.

Ya ALLAH,
Leburkanlah kumpulan-kumpulan mereka,
Pecah-belahkanlah dan kacau-bilaukanlah persatuan mereka,
Goncangkanlah pendirian mereka,
Dan hantarkanlah anjing-anjingMu kepada mereka,
Wahai Tuhan yang Gagah Perkasa,
Wahai Tuhan yang Maha Menghukum,
Wahai Tuhan yang Bersifat Murka.

Ya ALLAH, Ya ALLAH, Ya ALLAH,
Wahai Tuhan yang menurukan kitab,
Wahai Tuhan yang mengarakkan awan,
Wahai Tuhan yang menewaskan bala tentera al-Ahzab,
Kalahkan mereka,
Kalahkan mereka,
Kalahkan mereka,
Dan menangkan kami ke atas mereka,
AMIN YA RABBAL 'ALAMIN..

TAKBIR!!!

No comments: